Sortare dupa:
Filtru
Culoare
Caroserie
Combustibil
Model
An
Cutia de transmisie
BMW 520D 2014
BMW 520D 2014
de la45
BMW 520D 2015
BMW 520D 2015
de la45
TOYOTA LAND CRUISER PRADO
TOYOTA LAND CRUISER PRADO
de la60
LEXUS RX 2018
LEXUS RX 2018
de la70

Inchirieri auto de lux

Închiriere mașinilor de lux — un serviciu des cautat de oamenii de afaceri, turiști, tineri căsătoriți și, uneori, și de viitorii proprietari ai autoturismelor. Mașini clasa premium — modele cu caracteristici tehnice progresive și aspect excelent. Deplasarea cu astfel de mașini - cel mai înalt nivel de confort și plăcere de a călători. Închirierea unui automobil VIP în compania noastră este oferită în condiții favorabile pentru toți clienții. Cu cât este mai durabilă inchirierea, cu atât costul este mai scazut.

Condiții de la profesioniști

Din ziua înființării sale, GoodRent a creat toate condițiile pentru a vă oferi o cooperare confortabilă, avantajoasă și convenabilă.

  • Transparența generală a prețurilor - fără costuri ascunse sau suplimentare;
  • Disponibilitatea mașinilor de diferite clase și activitatea managerilor - 24/7;
  • 99% clienți satisfăcuți care au închiriat mașini la noi;
  • O selecție vastă de mașini pentru călătorii și transportul pasagerilor.

Negocierile și întâlnirile importante de afaceri și personale se încheie adesea cu succes, doar din cauza încrederii pe care o acordă automobilele premium. Dacă trebuie să participați la întâlniri importante de afaceri sau negocieri, aveți o întâlnire personală importantă programată sau este planificat un eveniment important, trebuie să luați în considerare utilizarea serviciului de închiriere auto vip în Moldova.

Dacă luăm în considerare acest segment de piață în Moldova și Chișinău, închirierea de mașini VIP este oferită de puține companii. Este extrem de dificil să numiți mașinile de clasa premium ieftine, astfel încât nu toate firmele de închirieri auto au posibilitatea de a-și asigura parcul cu astfel de autoturisme. Mercedes, Audi și BMW - mașini disponibile pentru închirierea auto vip în compania noastră.

Sus