Chirie de masini in Chisinau

Căutați mașini confortabile cu interior curat și opțiunile necesare pentru o conducere plăcută? Chiria zilnică de mașini de la compania VIPRent se efectuează cu livrarea de autovehicule în municipiul Chișinău și în zona aeroportului absolut gratuit, oricând, 24 de ore, 365 de zile pe an. 

Dacă sunteți interesat în închirierea unei mașini, prețuri și condiții, vă aflați pe pagina potrivită. Costul serviciului depinde de clasa mașinii selectate și perioada de închiriere. Oferim condiții favorabile - cu cât perioada de închiriere este mai lungă, cu atât este mai avantajoasă închirierea automobilului.

Automobile de la GoodRent

Specialiștii companiei au analizat prețurile de pe piață și au format o politică de prețuri convenabila pentru fiecare dintre voi. În funcție de nevoile dvs., puteți alege o mașină și închiria automobilul pentru o zi, din clasele prezentate, următoarele mărci: Audi, BMW, Mercedes, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Skoda, Nissan, KIA, Renault.

Închirierea mașinii pentru o zi - condițiile de bază

Vârsta minimă a clientului — 21 ani. Pentru a utiliza serviciul - chirii auto, clientul trebuie să prezinte un buletinul, pașaport valabil și permis de conducere. Rezervarea mașinii este valabila numai cu plata în avans. Suma minimă a avansului este de 50 de euro. Plata în avans este inclusă în prețul de închiriere. Este interzis transferul mașinii închiriate altor persoane. Plata pentru închirierea unei mașini pe zi poate fi emisă în numerar sau prin transfer.

Compania garantează mașini confortabile cu interioare curate și opțiunile necesare pentru o conducere plăcută. Ne pasă de confortul fiecăruia dintre clienții noștri.

Sus