Închirierea automobilelor cu sofer si paza personala

Imaginați-vă că aveți un conducător auto personal. Credeți că este imposibil? Compania GoodRent vă oferă un serviciu în condiții avantajoase - închiriere auto cu șofer. Compania noastra este prezentă pe piața moldovenească a serviciilor de transport din 2007. Pe parcursul activității sale, echipa de specialiști a acumulat o vastă experiență în serviciul de închiriere de mașini cu șofer pentru întâlniri de afaceri, cetățeni străini la aeroportul din Chișinău, nunți, diverse delegații, forumuri și petreceri corporative în limitele Chișinăului și dincolo de acesta.

O persoană juridică și o persoană fizica de la 21 de ani pot închiria o mașină cu șofer în GoodRent. Șoferii din echipa noastră au o vastă experiență, cunosc bine drumurile din Chișinău și din țară. Puteți fi sigur că veți ajunge la destinație la timp. Șoferii noștri sunt întotdeauna gata să aleagă calea optimă pentru a ajunge rapid și confortabil la o întâlnire sau un eveniment important. Închirierea auto cu șofer în Chisinau de la GoodRent este confortabilă, usoară și profitabilă!

Avem la dispoziție următoarele obțiuni de închiriere:

  • Automobile Clasa Econom;
  • Clasa Intermediară sau Standard;
  • Transport clasa business și premium;
  • Minivane și crossover-uri confortabile;
  • Taxi VIP si transfer aeroport-hotel-aeroport.

Indiferent de serviciul pe care îl alegeți, mașina vă va fi dată în stare excelentă și cu un aspect impecabil. Pentru a plasa o comandă de închiriere a unei mașini cu șofer, la prețuri accesibile în Moldova, trebuie doar să contactați personalul nostru la numerele de contact indicate sau să completați o cerere pe site.

Sus